SISTEM CAMERA DR.BLADE

La ora actuala, compania daneza Tresu este unul dintre cei mai renumiti producatori de masini si echipamente tipografice, accesorii si piese de schimb pentru masinile tipografice.
Asemenea noua si colaboratorilor nostri, grupul Tresu este constant interesat de promovarea valorilor morale si etice, si se caracterizeaza prin corectitudine, calitate, responsabilitate, unicitate, solutionare si interes major pentru mediul inconjurator.
Dezvoltarea continua pe doua mari directii, utilaje tipografice si auxiliare pentru tipar, a prilejuit o buna cunoastere a industriei. Avand viziune proprie si etica, doi parteneri redutabili, Grupul Tresu poate fabrica masini flexo inline, grupuri flexo si de lacuire, sisteme de uscare, solutii pentru OEM, inginerie si design, tehnologii flexo&uscare, camere Dr.Blades, sisteme de alimentare cu cerneala, sisteme de curatare a placilor tipografice, consumabile si piese de schimb pentru masinile de tipar
Ca furnizor de camere Dr.Blade, grupul Tresu ofera solutii tehnice complete care vin in intampinarea cerintelor complexe care apartin segmentelor de piata diferite, cum ar fi industria cartonului ondulat, a ambalajelor flexibile si a etichetelor autoadezive.
Camerele Tresu sunt prevazute cu sisteme de prindere patentate, pentru schimbarea rapida a racletei Dr. Blade. Avand protectie anticoroziva pot fi utilizate cu toate tipurile de cerneluri (pe baza de apa, solvent, UV si lacuri).
Pentru exemplificare, tipul UniPrint Combi are undesign deosebit, usor de manevrat si dispune de noua tehnologie de control a presiunii pentru eliminarea spumei, fiind adecvata pentru lacuri pe baza de apa si UV, cu sistem de prindere pentru schimbarea rapida a racletelor Dr. Blade.
Tipul UniPrint este dedicat oricarei aplicatii, pentru cerneluri pe baza de apa, solvent, UV, acizi, lacuri, adezivi si alte material, latimi de la 100 mm pana la 6000 mm, cu sistem de circulare a cernelii inchis/deschis
Tipul FlexiPrint dispune de sistem de incarcare mecanic si sistem de prindere pentru schimbarea rapida a racletelor Dr. Blade fiind adecvata pentru lacuri si cerneluri pe baza de apa/solvent/UV; sisteme de sigilare TRESU.
Tipul FlexiPrint IMW are un design deosebit si este usor de manevrat. Dotat cu sistem de incarcare mecanic Tresu Flex Lock este special conceput pentru masini in linie Mid Web Flexo. Prevazut cu sistem de prindere pentru schimbarea rapida a racletelor Dr. Blade, se poate umple cu cerneluri pe baza de apa, solvent si UV.
Sistemul de circulare a cernelii inchis/deschis alaturi de noua tehnologie de control a presiunii pentru lacuri si cerneluri, recomanda camerele Tresu pentru orice aplicatie.